Samla nya krafter

Jag är helt färdig efter helgens jul och hantverksmarknad. Vi hade en jättetrevlig men lång dag. Hoppas vi kan göra om det igen nästa år. Men nu gäller det bara att samla nya krafter till kommande projekt.

Här ett par bilder på vårat bord.





Detta är min första dag som arbetslös (igen). Hoppas den här perioden som arbetslös inte blir så långvarig. Fick förresten ett trevligt samtal av min lillasyster som gav mig lite nya krafter. Kanske dax att gå och sova en stund.

Kram min1



Söka jobb

Äntligen har jag hamnat vid datorn igen. Dagarna har varit fyllda med diverse aktiviteter. Förra veckan var det mitt cv som skulle fixas. Mycket jobb innan jag var så nöjd att jag kunde lämna det ifrån mig. I helgen har vi varit på 60-års fest och ätit gott och träffat släktingar som man inte har sett på länge. Jättekul. Åter till vardagen. Ska på seminarium om intervjuteknik. Det kan ju vara bra med lite tips inför eventuella intervjuer framöver.

Kram min1



Kul att göra förpackningar

 Hallå!
Satt med dessa häromdagen, riktigt kul att göra.
Kram min1

                
                         

Mycket trevlig helg med god mat och trevliga gäster

Den här helgen har vi haft två mycket trevliga middagsbjudningar. Nu sitter jag här och gubben min ligger och "inte sover" i soffan, barnen har också somnat. Vi tackar underbara gäster för trevligt sällskap och hoppas på fler såna tillställningar i framtiden. Vi har ju varit rätt så dåliga på att underhålla vårat sociala kontaktnät på sistone. Men vi kanske håller på att komma till rätta med det. Vem vet? Har också nyligen fått reda på att mina bästa vän ska flytta ifrån orten vilket gör mig lite ledsen. Hoppas dock att det blir bra för dem och barnen. Avståndet mellan oss blir bara ca 3 mil men det kan kännas oändligt när man är van att bo ett långt stenkast från varandra. Nu måste jag nog gå och sova. Godnatt och kram på er /min1

RSS 2.0